Правильними фразами, на кшталт: за все слава богу!або живі його благодаттю!християни надягають належну при цьому маску благочестя. Але благочинне вираз обличчя вмить пропаде, лише дряпни ваше благополуччя, вашу прекрасну життя, наповнену радістю, щастям і достатком. Наприклад, ми волаємо про зцілен

20

Вознісся ріг мій в бозі моєму;
Широко розверзлися уста мої на ворогів моїх,
Бо я радію про спасіння твоєму.”
1 царств 2: 1.

Ці слова були молитвою анни в той день, коли вона привела маленького самуїла в храм, щоб залишити його у священика ілля. Анна просила у бога сина і обіцяла присвятити його на служіння богу, якщо бог почує її молитви. Ми знаємо продовження цієї історії — її молитви були почуті. Анна раділа в той великий день, коли вона привела свого сина, щоб присвятити його богу, незважаючи на те, що їй нелегко було залишити його там. (1 царств 1:28)

Бог відповідає на молитви по-своєму.

Я часто роздумую над історією анни і самуїла. Мені теж доводилося переживати потребу в своєму житті, і іноді мені чогось дуже сильно хотілося. І виглядало так, що іноді бог чув мої молитви, а іноді ні. І тоді я згадувала про історію анни і замислювалася над тим, чому бог відповідає на одні молитви і не чує інші?

В ісаї 55:8-9 написано: «мої думки — не ваші думки, ні ваші шляхи-шляхи мої, говорить господь. Але як небо вище землі, так шляхи мої вище шляхів ваших, і думки мої вище думок ваших.»

У бога є досконалий план для нашого життя. Він бачить все — з початку і до самого кінця. І він хоче багато чому навчити нас. Ми можемо думати, що ми знаємо, що є найкращим для нас. Наприклад, мені б хотілося отримати цю роботу, вийти заміж за цю людину і т.д. Ми можемо планувати своє життя і думати, що у нас все під контролем. Однак, як ми бачимо з написаного в ісаї 55:8-9, думки божі сильно відрізняються від наших думок. Будучи людьми, ми прагнемо до пошуку земної вигоди, нашого власного комфорту. Божі думки полягають в тому, щоб за допомогою різних життєвих ситуацій перетворити нас в божеське єство.

Божий план для мого життя.

Якщо нам здається, що бог не відповідає на наші молитви так, як нам хотілося, тоді ми можемо використовувати цю можливість, щоб увійти в спокій. Це має на увазі під собою активну боротьбу, тому що тоді я повинна відмовитися від своєї власної волі і погодитися з планом божим для мого життя. Я можу боротися з такими думками, які говорять мені, що бог не любить мене, тому що я не отримала того, що хотіла і про що просила. Я можу вибрати повірити в написане в пс. 138:17-18: “як піднесені для мене думки твої, боже, і як велике число їх! чи стану обчислювати їх, але вони численніше піску…»

Коли я пізнаю волю божу, тоді його думки стають моїми думками, і його шляхи стають моїми шляхами. Я вчуся молитися згідно його волі для мого життя.

Втішайся господом.

Я пам’ятаю, як почула слова, написані в пс. 36: 4: “втішайся господом, і він виконає бажання серця твого.»у той час я відчувала, що в моєму житті чогось не вистачало, і я просила бога заповнити цю нужду. Однак написані тут слова спонукають нас навчитися знаходити розраду в господі. Для цього ми повинні відмовитися від своєї власної волі і передати все в руки божі. Коли я почула про це, я прийняла свідомий вибір. Я вирішила, що незалежно від того, як сильно б мені не хотілося чогось, я хочу відкласти всі свої бажання і направити всю свою увагу на те, щоб » втішатися господом.»я вирішила щодня знаходити ті справи, які бог приготував для мене і не спати, щоб використовувати всі ці можливості до того, щоб пізнавати його. (пс. 138: 16) я повинна працювати над тим, щоб увійти в спокій в простих повсякденних ситуаціях життя, щоб благословляти інших, замість того, щоб прагнути до виконання власної волі.

Минуло багато років з того часу, коли я прийняла це рішення. Були часи, коли я відчувала потяг до земних речей у своєму серці. І в такі часи я зверталася до бога в своїх молитвах. І я відчувала, як мене наповнювала радість, навіть якщо у бога були інші плани для мого життя. Я впевнена в тому, що він чує мене. І ще більше я впевнена в тому, що він любить мене і уважно спостерігає за мною. Моє серце переповнює та радість, яка не залежить від земних благословень. Ця та радість, яку ти отримуєш, коли виконуєш волю божу. Коли я вчуся упокорювати саму себе і дозволяти богу керувати собою, тоді я переживаю, що він дає мені все необхідне для того, щоб бути щасливою, незважаючи на обставини. Цю радість я можу пронести з собою протягом усього свого життєвого шляху.

Я думаю, анна теж розуміла це. Вона отримала те, про що просила, і вона була готова віддати свого сина назад богу. Це дуже важливо. Коли бог благословляє нас, ми повинні бути готові віддати ці дари назад йому. Він хоче випробувати, чи любимо ми його більше, ніж що-небудь ще на цій землі. І він дуже зацікавлений в тому, щоб благословити тих, чиє серце цілком віддано йому.

» віддай господу шлях твій,
І сподівай на нього,
І він зробить,
І виведе, як світло, правду твою
І справедливість твою, як полудень.”
Пс. 36:5-6.

Частенько серед людей винике питання: «чому бог не відповідає на мої молитви?»точна відповідь:»господь, обов’язково відповість кожному».

У писанні про це упоинается: «просіть, і дано буде вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам; бо кожен просить отримує, і шукає знаходить, і стукає відчинять» (мф. 7:7-8).

«просіть, і не отримуєте, бо просите не на добро» (як. 4:3).

Але все ж, буває так, що просиш щось у бога багато-багато разів в страсній молитві, а

Відповідь ніяк не приходить. У чому причина? в такому випадку для початку потрібно запитати себе: може на віддалі з богом є моя вина? можливо, поясненням всьому є не достатня близькість з ним?

Як відомо, найбільш головною і вагомою причиною віддаленості від бога є гріх. Можливо, саме непрощений гріх, в якому ми не покаялися, і став причиною мовчання? у писанні дуже часто згадується, що саме непокірність і гріх є головною перешкодою в тому, що господь не відповідає на наші молитви. Значить причину необхідно шукати тільки в собі! бог любить нас всіх однаково, всі ми діти його, але є слухняні, а є ні. Господь, як найдобріший і люблячий батько, пробачить кожного, хто до нього звернеться.

Буває навіть, що і за відсутності причин, бог довго не відповідає на наші прохання і благання. А все тому, що він вчить нас бути терплячими і слухняними. І коли відповідь, нарешті, настає, починаєш розуміти, що все це він робив для того, щоб ми відчули ще більшу радість і блаженство, були йому більш вдячні. Господь змушує нас чекати з відповіддю лише тому, що хоче дати нам набагато більше ніж миЦікавтеся їх думкою щодо асортименту та якості, реагуйте на зауваження.
Витрати на рекламу в змі можна скоротити, але повністю відмовлятися від неї не варто. Інформуйте людей про надходження нових товарів, сезонні новинки, акції та знижки. Використовуйте систему накопичувальних знижок. Акції бажано проводити у вихідні або прив’язувати їх до свят. У ці дні люди більш схильні до покупок, які не є предметами першої необхідності.
Забезпечуйте сервісне обслуговування дорогих товарів. Покупці тренажерів, велосипедів, туристичного спорядження потребують цієї послуги.
Приймайте активну участь в організації та спонсоруванні спортивних заходів. Це один з найефективніших способів отримати в постійні клієнти і початківців спортсменів, і професіоналів. Продаж дорогих тренажерів і спортивного інвентарю школам і спортивним секціям в кредит або зі знижкою також дозволить знайти постійних покупців.

Резюме

Торгівля спортивними товарами — дуже перспективний напрямок. Успіх бізнесу принесе правильний вибір асортименту, грамотна цінова політика і активний маркетинг.